Nytt hus på Kolstad, Rakkestad, Norge

Nytt hus på Kolstad, Rakkestad, Norge

Om denne bloggen

Denne bloggen handler om husbyggingen høsten og vinteren 2008/2009 på Kolstad gård i Rakkestad, Østfold, Norge.

1.rom ferdig!

KolstadPosted by Bjørn Erik Glomsrud 20 Apr, 2009 23:15:48

Det første rommet i 2.etg er ferdig! Boden er nå ferdig kledt med sponplater. Gulvet mangler, og også lister, og så er det ikke strøm der, men dette er jo bare småting :-)

Rommet til Hans Matias er også snart klart - reisverket er satt opp.

Videre har vi tatt opp gulvet på badet, og jeg har fjernet det meste av avløpsrøropplegget der. Nå skal det rebygges med nytt sluk og annen plassering av avløp til vask, og også vaskemaskinavløp skal settes opp. Vannrør - rør-i-rør - skal monteres fra 1.etg og opp, totalt 6 rør. Har bestilt alt sammen på vvskupp.no. For de som lurer, så bytter vi sluk fordi vi skal heve det, og fordi både rørlegger og en gulvlegger var lite begeistret for sluket. Tror det har noe med klemringen å gjøre, den skal ikke skrus fast, bare dyttes nedi. Nytt sluk koster under 500 kroner på vvskupp, så derfor tok vi det med.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Bjørn Erik Glomsrud 24 Apr, 2009 09:42:22

Hei og takk for hyggelig tilbakemelding.
Så klart er det greit å referere til vår blogg. Det gjør det jo bare lettere for andre Älvsbyhusbyggere å få med seg tips & triks.

Leste forresten igjennom bloggen deres. Det er artig å se hvordan andre velger å gjøre det, kjenner meg igjen i det dere forteller.

Skal få lagt ut bilder av 2.etg, forhåpentligvis i løpet av helga.

Posted by Steffen 24 Apr, 2009 01:36:32

Hei

Kjempefin blogg om ä-hus og hva man må se etter om / passe på osv! Her er vi hyppig innom for tips :p
Lurer også på om jeg kan jeg referere til deg i bloggen min vedr bygging av älvsbyhus? (http://fridtjofsen.no/husblogg)

Vi holder på med Askeladden i Oppdal - ikke at vi har kommet like langt som dere (murene kom på mandag og huset kommer 19. mai). Takk igjen for en kjempebra blogg!